Book Session
Priser

om os

Beskrivelse

Bybetterlife er et forum, hvor trivsel og sundhed er i højsædet. Et tilbud, som vælges fordi du har lyst til det og/eller du har brug for det. Bybetterlife har til formål at skabe trivsel. Helt konkret ”AT GØRE VERDEN TIL ET BEDRE STED AT VÆRE”.

I familien og på arbejdspladsen. Det er ikke raketvidenskab, at glade mennesker i afslappede kroppe er MINDRE SYGE!

Så nedsat sygefravær og mindre sygdom i familien er en af ”bivirkningerne” ved, at anvende Bybetterlife.

Skavankerne kan fjernes og de alvorlige lidelser og symptomerne ved de alvorlige sygdomme kan lindres eller afhjælpes.

Afslappede og mentalt rolige familier, medarbejdere, kunder, gæster, medlemmer og patienter vil anbefale Bybetterlife til andre. Et login gælder hele familien, ægtefælle, børn og nærmeste, som jo selvfølgelig er gratis med.

Bybetterlife kan også skabe trivsel og give en unik service i andre sammenhænge, hvor mange mennesker er sammen: hoteller, foreninger, hospitaler eller sportsklubber.

Services og produkter – 100kr/md. – uden binding – du afmelder let:

 • Hypnose lydfiler for børn og voksne – hypnosebehandling.
 • E-books for børn og voksne
 • Booke tid til behandling hos vores behandlernetværk som er kvalitetssikret.
 • Spørge eksperter til råds – sygeplejerske, familierådgiver, fødselseksperter og tandlæge.
 • Indhente informationer om behandlingsmetoder og hypnose, helse, velvære og familieemner.

Hvorfor gøre noget besværligt, som kan løses enkelt?

BybetterLife er en selvstændig enhed. Alle materialer er ejet af BetterLife LLC, som tilbyder services også til amerikanske virksomheder.
Dansk kontakt: academybetterlife ivs, Rådmand Steins Alle 16b, 2000 Frederiksberg. cvr 39119951, mobil: 29441956

Om Zanne Bech

ByBetterlife LLC er grundlagt af Susanne Franklin Bech Simonsen, M.S. Health Psychology. Susanne Franklin Bech Simonsen har siden 1989 tilegnet sig års erfaring i Danmark som misbrugs- og familierådgiver og er siden 2004 NGH Cert. Hypnoseterapeut. Hun har en dokumenteret og anerkendt succes inden for afhængighedsbehandling, familierådgivning og livsstilsændringer. Hun er, som den eneste hypnoseterapeut, godkendt af forsikringsselskaber og anvendes af en række velansete firmaer til behandling af stress, vægtkontrol, dårlige vaner, tristhed, frygt og andre issues, som medfører sygefravær. Susanne Bech Simonsen etablerede Business Betterlife i Danmark 2007 og leverer hypnoseterapi og unikke teknikker udviklet fra de mange års terapeutiske erfaringer. Derudover har hun etableret Academybetterlife, hvor hun som uddannelsesleder uddanner hypnoterapeuter ud fra sine unikke teknikker.

Fra 1980 til 1989 fungerede hun som bestyrelsesmedlem hos Von Veritas, et behandlingscenter i Danmark, og hun var leder af familieprogrammet. Hun modtog også privattræning som psykoterapeut og fik certificering til Addiction Counselor.

Fra 1989 til 1996 udviklede Zanne Bech 12-trinsprogrammet for narkotikabehandling og startede Narcotics Anonymous, en selvhjælpsgruppe i Danmark. Hun var administrerende direktør og grundlægger af et behandlingscenter for misbrugere med en kapasitet på 300 indskrevne.

I 1997 grunlagde hun Halfways Houses, hvor hun udviklede et særligt behandlingsprogram for unge misbrugere. Hun har også udviklet et særligt behandlingsprogram for børn af alkoholikere. Hun startede den første en uddannelse til afhængighed -og familierådgivere. I 1998 udviklede hun et kosttilskud til afgiftning af alkoholikere. Hun udviklede og gennemførte, sammen med læge og sygeplejersker, afgiftning under anæstesi. Hun grundlagde flere behandlingscentre og et familiecenter og fungerede som administrerende direktør på alle disse centre.

Fra 1998 til 2004 drev hun familiebehandling og opholdssted for unge teenage mødre og deres babyer. Hun var også en mentor for unge med diagnose af ADHD og var en meget anvendt underviser for unge i emnerne afhængighed og god livsstil.

Fra 2003 til 2004 grundlagde fru Zanne Bech www.quit-addiction.dk. Hjemmesiden tjente som en platform for online behandling af alkoholisme, rygning, fedme og stress. Platformen hjalp også virksomheder, der ønskede, at medarbejderne kunne modtage behandling anonymt online.

Fra 2004 til 2010 arbejdede Susanne Bech Simonsen med en privat praksis som familierådgiver, coach, NGH-certificeret hypnotisør og hypnoseterapeut. Udover flere terapeutiske uddannelser fik hun RAB-certificering. Fra 2010 til 2015 grundlagde hun og fungerede som administrerende direktør i Business Betterlife i Danmark (www.businessbetterlife.com), som er en online-platform for sundhedspleje til virksomheder. Zanne Bech udviklede en 1års uddannelse med e-learning system ved navn MASTER NGH Certified Hypnotherapist. Derudover udviklede hun et særligt system til stress, ledelse, afhængighed og smertebehandling på www.clinicbetterlife.com. Hun forbedrede www.businessbetterlife.com med hypnose behandling og online rådgivning. Hun er certificeret Hypno Birth Counselor, NoStress Hypnotterapeut, ABL Certificeret Hypnoseterapeut, RapidPain Hypnoseterapeut, Cert. MASTER Addiction Hypnotherapist, clinical NLP certified.

Susanne Franklin Bech Simonsen er ekspert i professionel hypnoseterapi og værner om etikken og resultaterne.

Hypnose – ikke kun for sjov – Hypnoseterapi giver resultat

“Jeg tror på, at hvis du ændrer dine tanker, så kan du ændre, hvad som helst i dit liv.
Lær at forbedre dit helbred, økonomi, forhold til andre og din lykke. Lær at bringe din succes til et højere niveau.
Du kan være lykkelig NU og jeg vil lære dig hvordan.
Brug ByBetterlife og gør dit liv til det, som det skulle være.
Miraklernes dag er I DAG!”
Citat: Susanne Franklin Bech Simonsen, CEO and Founder of ByBetterlife/Clinic/Academy/Business/Platform

Behandling med hypnose er en tillidssag. Søg en hypnotisør, som er veluddannet inden for hypnoseterapi og som har en god erfaring med klienter.

Hypnoseterapi er at arbejde direkte med en persons underbevidste og ubevidste sind og derigennem påvirke følelser, tanker og adfærd.
I dag ved man, at mange af de ting, som et menneske føler, tænker og gør er styret af både det bevidste og det ikke-bevidste (altså det underbevidste og de ubevidste processer). Så mange ting foregår i virkeligheden uden for vores bevidste tænkning.

At gå i hypnose er noget mange oplever i hverdagen, som en slags passiv hypnose – det at falde i staver er fx en passiv hypnose. Det at køre i bil på motorvejen og et øjeblik være “væk bevidst”, men stadig være i kontrol, er ligeledes passiv hypnose.
Når man bliver hypnotiseret er tilstanden den samme, men nu er der en AKTIV underbevidst kommunikation mellem den der bliver hypnotiseret og den der hypnotiserer. Dette gør, at mange ting omkring personens tanker, følelser, holdninger, overbevisninger og adfærd kan ændres, eller forstærkes med klientens samtykke.

Ingen kan hypnotiseres imod deres vilje.

Har man tillid til den, der skal hypnotisere og kan man koncentrere sig om at tælle fra 1-10, har man koncentration nok til at kunne hypnotiseres. Dog findes der undtagelser. Børn fra ca. 6 år, afhængig af modenhed, kan hypnotiseres. Normalt vil hypnoseterapeuter ikke arbejde med psykotiske, udviklingshæmmede eller stærkt paranoide mennesker.

Der findes to typer af behandlere indenfor hypnose.

 • Hypnotisører anvender suggestioner (forslag) som redskabet til at lave positive forandringer i en persons tanker, følelser og adfærd
 • Hypnoseterapeuter udfører terapi, mens klienten er i hypnose. Vi anbefaler, at man sikrer sig, at hypnoseterapeuten er uddannet fra et seriøst academy. Det er væsentligt, at man under uddannelsen har lært ”om menneskets reaktioner” og har en viden om menneskets udvikling.

Der er sket en stor udvikling på hypnose området. Flere og flere arbejder seriøst med at hjælpe klienterne til den forandring, som de ønsker sig. Men hypnose i sig selv har en mindre effekt. Det er, hvad der foregår under hypnosen, der har betydning. Derfor har hypnoseterapeuten en vigtig rolle. Eller rettere det, der bliver sagt under hypnosen.
Ved den rigtige behandling skabes der varige forandringer og gamle negative følelser, svigt, uro, sorg, skam, vrede eller andet vil blive opløst en gang for alle. Hypnoseterapien er 10 gange hurtigere, og mere effektiv, end ved bevidst kommunikation med klienten.
En hypnoseterapeut er en hypnotisør, som udover at give suggestioner og også kan arbejde terapeutisk under hypnose. En hypnoseterapeut kan benytte sig af terapeutiske redskaber, som allerede er “opfundet” for at lave en følelsesmæssig ændring i klienten.
En hypnotisør og hypnoseterapeut diagnosticerer ikke. En session starter med et interview, der har til formål at klarlægge, hvordan klienten gerne vil have det.
En behandling med hypnoseterapi varer ved en professionel hypnoseterapeut omkring 1-1 1/2 time. Hypnoseterapi fjerner ”årsagen” og meget ofte med varig virkning.

Professionel udført hypnoseterapi kan fjerne skavanker, vaner og tanker. Ændre følelser og oplevelsen af sin sygdom. Kan afhjælpe og lindre symptomer på alvorlige lidelser og sygdomme.

Områder, hvor hypnoseterapi med gavnlig effekt kan anvendes:

Afhængighed – vægtkontrol – rygestop – cancerforløb – sukkertrang – hudproblemer – ondt i livet – bedre sport – mentale tilstande – allergi – astma – angst – depression – følelser – vaner – funktionelle lidelser – smerte – stress – søvn – fobier – ADHD/OCD – PSTD – forbedring – motivation – sorg/traumer – tanker – generthed – blokeringer – etc.

Listen er ikke fuldstændig, idet der kan være helt særlige problemer, som den moderne hypnoseterapi ligeledes har vist sig at have en gavnlig effekt på.
Se i øvrigt al dokumentation, videoer og artikler under ”evidens og info”

4 Steps and Hypnosis –METODEN til forbedring og forandring

Dette særlige og unikke program er udviklet af Zanne Bech. Det er grundstammen i onlineforløbene.

Målet med dette program er forbedring derfra, hvor du er: mentalt og helbredsmæssigt

Programmet kan anvendes til alle emner, som kræver et lidt “dybere spadestik” for at skabe den ønskede forandring.

Tanker ændres, følelser forandres, adfærd forbedres og fremtiden bliver sat på skinner. Hver eneste tanke, som jeg tænker, er en del af- og skaber min fremtid. Sunde tanker skaber en sund krop.

Programmet kan gennemføres på 2 måder. Online eller sammen med en hypnoseterapeut.

Forløb sammen med personlige hypnosesessions hos terapeut.
Aftales med valgt hypnoseterapeut i netværket.

 • STEP 1: Indsigt og beskrivelse af problemets omfang og mønster.
  En personlig samtale
  Online support/opgaver afdækker problemets omfang, karakter og mønster.
  En personlig hypnosesession med terapeut.
  Opgaver online. Online skriftligt feedback. Session med terapeut.
 • STEP 2: Indsigt i personlighed, karaktertræk og følelser.
  Online opgaver giver et billede af personlighed og følelser.
  Skriftligt feedback på ”billedet af mig”.
  Indre uro, angst, vrede, afmagt, sorg, tristhed o.a behandles ved hypnosesession.
 • STEP 3: Intensiv ændring til mentalt/fysisk mønster som fungerer.
  Skriftlige opgaver skaber ”den nye sandhed” – det nye mentale manuskript
  ”Sådan ønsker jeg at reagere”. ”Sådan vil jeg i det daglige fungere”.
  Søvn, spise sundt, dyrke motion, gode vaner og INDRE RO.
  En hypnosesession ”lægger det nye program” ind, så det fremover fungerer naturligt.
 • STEP 4: Plan for fremtiden – fremtidig livsstil
  Hvordan vil jeg leve mit liv. Opgaver afdækker fremtidens mål og ønsker.
  Konkret plan. En hypnosesession implementerer fremtidens mål i underbevidstheden.
  SELVHYPNOSE læres. Så den positive forandring fastholdes.
  6 mdrs opfølgning – online

Online forløb uden hypnosesession med behandler – se under online forløb