Book Session
Priser

Ebooks

E-books


Læskedrik for tørstige sjæle

Alkohol er kommet for at blive. Hvordan skal du være sammen med alkohol? Professionel hypnoseterapi fjerner DEN INDRE URO. Ny metode fjerner trangen med hypnose. Drik KUN, hvis du har lyst. Bogen gør op med påstande og myter om alkohol misbrug. Sov godt – smid kilo – få mere energi –genskab det gode humør. Få koncentrationen og overblikket tilbage.

Slip skyld, skam og vrede – det er DIT ansvar! Forandr DIN egen måde at takle livet på og undgå stress. Bliv den bedste udgave af dig selv. Opnå SINDSRO og fred i kroppen. Nemt og enkelt med hypnose.

Download bogen her:
Please to view this content. (Not a member? Join Today!)


Albert & Daisy – At være en god ven

Sov Godt bog med lydfil. Albert og Daisy lærer dit barn at være gode venner. Og derved undgå at blive en der mobber. Børn har brug for venner. De har brug for at føle sig med i gruppen af gode kammerater. Bogen er opbygget med en læselig tekst, som børn selv kan læse eller de kan få læst højt.
Barnet bliver under læsningen TRÆT og teksten afsluttes med en hypnoselydfil, som får barnet til at falde i DYB søvn. Under søvnen bliver teksten implementeret i underbevidstheden.
Kan læses på iPad/tablet.

Download bogen her:
Please to view this content. (Not a member? Join Today!)


Når vi presser citronen:

Stress er ingen sygdom. Stress er ingens skyld. Stress kan fjernes med PROFESSIONEL Hypnoseterapi. Har du brug for behandling – hjemme fra din egen stue er det muligt. Med 4 Steps and Hypnosis får du dit gode humør, din energi tilbage. Du bliver den bedste udgave af dig selv. Du bliver fri i sindet og rask i kroppen. Stress tilstanden er alvorlig og kan medføre alvorlig sygdom. Derfor GØR NOGET EFFEKTIVT og GØR DET NU!

Download bogen her:
Please to view this content. (Not a member? Join Today!)


Den tyndeste bog for tykke

Slank uden slankekur, diæt og kamp – Spis hvad du har lyst til og vær slank – Hvor svært kan det være – det er lettere end du tror.

Download bogen her:
Please to view this content. (Not a member? Join Today!)


Kommer snart:

En afstresset krop og et roligt sind er et godt udgangspunkt for at dine celler “danser i takt” og uden forandringer
Bogen skaber med hypnose ro og balance. Bogen er “spækket” med nye sætninger og forslag til, hvordan”du taler” til dig selv/dine celler. Samtidig er der værkstøjer til at lindre, afhjælpe elelr fjerne bivirkninger efter strålebehandling og kemoterapi.

Kommende bøger:

Kys frøen eller ELSK Prinsen

Vise ord og gode tips til dig som elsker en mand på TRODS af, at han er en GRIM FRØ!
Til dig som oplever, at kærlighed gør ondt?
Til dig som gerne vil elske og føle dig sikker i din sag!

Voksne børn af alkoholikere og andre dysfunktionelle familier.

Saboterer du din egen succes? – Har du ustandselig besvær i kærlighedslivet? – Bliver du let “overvældet af job, partner, børn eller livet i al almindelighed? – Arbejder du hårdt for andre og kun lidt for din egen sag? – Er livet mere en kamp end en rejse med lethed og fryd som rejsekammerater? – Lever du eller overlever du? – og bøvler du generelt med mangt og meget midt i din succes? Så er denne bog en eye opener. Læs den og lær at bryde det følelsesmæssige og adfærdsmæssige negative hamsterhjul. DU FORTJENER DET.

Offer eller kaptajn på eget skib?

Lever du livet på livets præmisser og spiser af den “gode frugtkurv” eller spiser du tudekiks og lader andre styre dit liv?
Klarer du at styre dit skib gennem “oprørte vande” og finde vejen til “den sikre havn”?
Læs denne bog og lær dit kompas at kende.

Gode ord er guld i mund.

Dine ord er altafgørende. Både de ord der flyder fra din mund og de ord som du former i dine tanker.
Lær at bruge affirmationer. Det er letter at bruge de rigtige ord end at vikle dig ind i de forkerte.

Gode ord  – til søde børn!

Den bedste gave, som du kan give dine børn er at vise dem hvordan man kommunikerer til egen fordel og til glæde for andre.
Denne bog viser hvordan du fylder dit barns mund med de fineste ord til glæde for dem og andre. ORD giver dit barn succes her og nu og også på den lange bane.

Selvhypnose – lettere end du måske tror

Du bruger faktisk allerede selvhypnose. Du er blevet “pådyttet” udsagn fra dine omgivelser siden du blev født. Og du har selv siden sagt det til dig selv. Selvhypnose er gentagelse af det du hører og har hørt. Selvhypnose på den “fede måde” er, når du ændrer hvad du tidligere har hørt og sagt til mere funktionel snak til dig selv.

Alle eBooks udgivet på Businessbetterlife.com ejes af Betterlife Publishing. Copyright Zanne Bech.